sector 3
Presă

„1uniFEST” în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 Cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți, din România

28.05.2024
„1uniFEST” în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 Cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți, din România

 

 

Din Sectorul 3 se dă live tonul distracției sâmbătă, 1 Iunie, la cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți, „1uniFEST”.

Toată lumea este invitată în parcul Alexandru Ioan Cuza să petreacă Ziua Copilului la „1uniFEST”, de dimineață, începând cu ora 9.00, până seara târziu la ora 20.00.

Gazde vor fi Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și DJ Dodi, adică SuperEroii preferați ai copiilor. Echipa Itsy Bitsy a adunat pentru o zi întreagă de bucurie: jocuri, muzică, dans, teatru, magie, film, multe surprize și cadouri oferite de cei peste 100 de parteneri ai festivalului, personaje iubite de cei mici, întreceri sportive, mâncăruri și băuturi gustoase, dulciuri și mulți prieteni.

Mesaje live și amintiri pe magnet

În plus, copiii vor putea transmite din parc mesaje de sărbătoare întregii țări din Radiomobilul care va emite live de la „1uniFEST” toată ziua. La foișorul de lângă scena mare se vor face fotografii cu magnet, gratuit, pentru ca cei prezenți să poată pleca acasă cu o amintire.

Antrenamentul puterilor

Toate activitățile pregătite în cadrul „1uniFEST” le vor oferi copiilor ocazia de a-și antrena puterile, sub îndrumarea SuperEroilor Itsy Bitsy.

Creativitatea, prietenia, bucuria și bunătatea vor fi antrenate prin jocurile și activitățile susținute de parteneri precum Academia 161, ARCUB, Asociația SAMAS, Asociația HELP Autism, Asociația „Da, poți!” și fondatoarea ei, Beatrice Busuioc, cunoscută de public ca Supernanny, Buzunărel.ro, Cercetașii României, Crucea Roșie Română, Editura DPH, Editura Nemira, ESPERE cu Cati Călin, Etos Academy, Fisher English Hub, Homeless Animal Hospital, Lumea de Poveste, Magia Lutului, Majook, Monterra, Organizația Umanitară Concordia, Pictează 3D, Podul lui Sfredeluș, Professor Puzzle, SOS Satele Copiilor, Școala de dragoni, Școala de Joacă, Tie Dye România, Asociația Împreunâ cu Zâmbet.

Superputerea curajului va fi activată de echipele Agenției Naționale Antidrog, Centrului de Siguranță Auto, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București Ilfov, Mindhub București – Unirii și Poliției Române.

          Energia va fi antrenată prin demonstrații și activități sportive pregătite de Art Therapy Center, Asociația KinetoBebe, Bucharest Sport Club, Clubul Sportiv AKURA, Clubul Sportiv Dinamo București, Clubul Sportiv Steaua Rangers, Muzeul Fotbalului, Școala de șah, Viorica Firoiu & Heathy Jump Vibes cu Paul Igreț.

Itsy Bitsy Show

          Pe scena mare, toți SuperEroii Itsy Bitsy vor prezenta, între orele 11.00-18.00, un musical interactiv. Copiii vor avea astfel bucuria să cânte și să danseze alături de toți eroii lor preferați de la Itsy Bitsy FM.

Alături de aceștia, pe scenă vor cânta și dansa sute de artiști mari și mici de la Academia de Talente Contrapunct, Academia Campionilor Pro-Mișcare, Anastasia Haiducu, Andra's Gogan Academy, DAVIDans, Elite Dance Studio, Grupul Miniton, Honey Dance Studio, Marili, Mozaic Art, Mike’s School of Dance, Music All, Raluca Andrei și Fetițe cu Codițe, STEYsha School of Irish Dance, Sunetul Muzicii, Victoria Dance Studio, Lunatech Sound cu artiștii Sara Natalia Tarnoveanu, Miruna Ungureanu, Gabriel Mardare, Măriuca Stan Muraru, Antonia Ciofu și Bianca Zinculescu.

„Scena Poveștilor”

Un alt punct de atracție va fi „Scena Poveștilor”, unde copiii și părinții se vor relaxa urmărind spectacole susținute de Improteca, Artis Studio, Teatrul Sufletos, Teatrul Ion Creangă, Școala de Dragoni. Vor asista la demonstrații de Qigong cu Laurențiu Mogoș și de sărituri acrobatice cu coarda susținute de Viorica Firoiu&Heathy Jump Vibes cu Paul Igreț, precum și la momente de magie fascinante realizate de Bogdan Muntean.

Și pentru că o zi întreagă la joacă în parc necesită și mâncare gustoasă, o zonă cu umbră și zece food trucks, cu multe alternative culinare, va fi pe gustul copiilor și părinților. 

Ziua de sărbătoare se va încheia cu vizionarea animației „Super Mario Bros: Filmul” (Illumination Entertainment, 2023, AG – dublat în limba română) începând cu ora 21.00, la cinematograful amenajat în aer liber.

Altfel spus, la „1uniFEST” copiii și părinții vor descoperi pe aleile Parcului Alexandru Ioan Cuza zeci de motive de bucurie, împreună cu SuperEroii Itsy Bitsy.

 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro