sector 3
Presă

Siguranța cetățenilor, prioritate pentru Primăria Sectorului 3

31.12.2019
Siguranța cetățenilor, prioritate pentru Primăria Sectorului 3

    Primăria Sectorului 3 solicită persoanelor care vor participa la evenimentul Revelion 2020 – O noapte la superlativ! – din parcul Titan să nu utilizeze materiale explozibile, inflamabile sau toxice, petarde, artificii, torțe, fumigene sau orice alte obiecte care prezintă pericol public.
    Precizăm că în vederea asigurării siguranței participanților la evenimentul Revelion 2020 - O noapte la superlativ! - din Parcul Titan, ne rezervăm dreptul de a sancționa și evacua din spațiul destinat evenimentului persoanele care dețin și utilizează materialele menționate.
     De asemenea, vă informăm că legislația în vigoare interzice consumul de băuturi alcoolice în spațiul public.
     În Parcul Titan, astăzi, 31 decembrie 2019, se vor lua următoarele măsuri de restricționare a accesului:
     - perimetrul scenei și aleile adiacente vor fi securizată cu garduri, accesul fiind permis numai organizatorilor evenimentului și instituțiilor care asigură paza, ordinea și liniștea publică, ambulanța și pompieri;
      - la aproximativ 100 m de scena amplasată în apropierea statuii Calul Titanilor, se va securiza cu garduri de protecție zona destinată materialelor pirotehnice, în care accesul publicului este complet interzis; în această zonă este permis exclusiv accesul pirotehniștilor și al personalului de pază.
     În vederea desfășurării evenimetului în condiții optime, Primăria Sectorului 3 solicită bucureștenilor să evite zonele delimitate și securizate din Parcul Titan.


Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro