sector 3
Presă

Căutăm investitor pentru Hala Laminor!

19.09.2022
Căutăm investitor pentru Hala Laminor!

 

Algorithm Construcții S3 SRL, societate a Primăriei Sectorului 3, are în vedere reconversia și exploatarea spațiului denumit Hala Laminor în vederea creșterii calității vieții a locuitorilor din Sectorul 3. Terenul are o suprafață de 129.942 mp din care doar hala principală 68.319 mp.

Documentația de atribuire a fost transmisă spre aprobare Consilului Local Sector 3. După aprobarea proiectului de către Consiliul Local al  Sectorului 3, acesta va fi publicat în formă finală, astfel încât,  potențialii investitori vor putea să își depună candidatura, conform documentației  menționate în anunț și în Hotărârea de Consiliu Local.  Imediat ce vor fi aprobate de către Consiliul Local Sector 3, societatea va transmite anunțul și în SEAP.

O clădire cu o istorie seculară

 

Hala Laminor, ultima construcție din ansamblul industrial Malaxa, a constituit una dintre cele mai mari hale industriale din țară, cu deschideri impresionante, o structură metalică și o arhitectură modernă -atât pentru acei ani, cât și pentru vremurile noastre. Acest obiectiv de patrimoniu național este creația unuia dintre cei mai cunoscuți arhitecți români, Horia Creangă-nepotul celebrului scriitor român Ion Creangă. Primăria Sectorului 3, prin Algorithm Construcții S3 SRL, a refăcut hala în totalitate, păstrând arhitectura inițială și transformând-o într-un spațiu cu destinație multiplă.

Pentru detalii suplimentare puteți accesa următorul link: https://acs3.ro/2022/09/19/anunt-de-concesionare/

Serviciul Presa

presa@primarie3.ro