sector 3
Presă

Elevi de performanță internațională! Primarul Robert Negoiță i-a premiat pentru rezultatele remarcabile

28.02.2024
Elevi de performanță internațională! Primarul Robert Negoiță i-a premiat pentru rezultatele remarcabile

 

 

          Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a premiat performanța școlară obținută la balcaniade și alte competiții internaționale de top, de elevi ai Sectorului 3.

În cadrul acestor concursuri, 21 de olimpici, elevi în Sectorul 3 la Liceul Internațional de Informatică, au fost distinși cu medalii de aur, argint și bronz. Rezultatele meritorii au fost obținute la balcaniadele de matematică și informatică, la olimpiada de fizică a Uniunii Europene, olimpiada de fizică a țărilor din Asia, precum și la competiția internațională de astronomie și astrofizică.

Fiecare dintre olimpici a fost recompensat de Primăria Sectorului 3 cu suma de 10.000 de lei, premii acordate în baza Hotărârilor Consiliului Local nr. 505/30.10.2023 și 39/08.02.2024

„Îi felicit pe acești tineri minunați, pe dascălii și părinții lor. Pe câțiva dintre ei i-am reîntâlnit, fiindcă nu sunt la prima reușită excepțională. Mă bucur că putem și noi, Primăria Sectorului 3, să îi premiem financiar în semn de recunoștință și încurajare la cât mai multe rezultate de top.

Știu că mulți dintre ei urmează să studieze la universități de prestigiu ale lumii, dar eu le-am transmis că sper să revină acasă, să se implice aici în domeniile în care fac deja performanță”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro

Click pentru a deschide imaginea