sector 3
Presă

Primăria Sectorului 3 participă la „Târgul Educațional – Vocația ta” cu o ofertă de nerefuzat

28.04.2023
Primăria Sectorului 3 participă la „Târgul Educațional – Vocația ta” cu o ofertă de nerefuzat

Primăria Sectorului 3 va participa, prin Serviciul Politici, Programe și Gestionarea Relațiilor cu Comunitatea, în perioada 5-12 mai, la „Târgul Educațional – Vocația ta”, organizat la Biblioteca Națională a României, pe Bulevardul Unirii nr. 22. 

La standul Primăriei Sectorului 3 va fi prezentată oferta educațională de Învățământ Dual pentru anul școlar 2023-2024. Sunt așteptați la târg, între orele 10.30 – 19.30, toți elevii care sunt interesați să învețe o meserie și chiar să fie plătiți pentru asta, încă din perioada liceului.

Încă din anii trecuți, programul de învățământ dual din Sectorul 3 a fost foarte căutat de tinerii bucureșteni datorită ofertei educaționale vaste. Astfel, nu mai puțin de 75% din numărul total de elevi bucureșteni, care s-au înscris la această formă de învățământ, au venit către liceele din Sectorul 3.

Învățământul dual presupune un program școlar combinat care include și pregătire teoretică, dar și un stagiu de ucenicie plătit în cadrul firmelor partenere. Elevii învață o meserie, fiind plătiți pentru asta și au ocazia să capete un loc de muncă în cadrul societăților unde fac practică. 

 

Detalii pe https://www.invatamantdualinsector3.ro/

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro