Primăria Sectorului 3 reia întâlnirile cu reprezentanții asociațiilor de proprietari începând cu data de 12.12.2019

28.11.2019

Primăria Sectorului 3 prin Serviciul Relații cu Asociațiile de Proprietari, reia întâlnirile cu reprezentanții asociațiilor de proprietari de pe raza Sectorului 3, precum și cu persoanele care desfășoară activitatea de administrator condominii, începând cu data de 12.12.2019, la Colegiul Tehnic Mihai Bravu  - Sala Amfiteatru (din șos. Mihai Bravu nr. 428), de la orele 16.00.
     Menționăm că întâlnirile vor fi reluate și în anul 2020, începând cu data de 16.01.2020, programarea pe străzi urmând a fi afișată pe site-ul Primăriei Sectorului 3 după data de 13.01.2020.
     Joi, 12 decembrie, de la ora 16.00, sunt așteptați reprezentanții asociațiilor de proprietari arondate străzilor din:
Giurgeni;
Ion Nedelcu;
Ion Pillat;
Ion Țuculescu.
     Joi, 19 decembrie, de la ora 16.00 sunt așteptați reprezentanții asociațiilor de proprietari arondate străzilor din:
Ion Tudor;
Lucian Blaga;
Lucrețiu Pătrășcanu;
Lugojana.

În cadrul întâlnirilor, se vor prezenta modalitățile de implementare a prevederilor Legii nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor și a problemelor cu care se confruntă asociațiile de proprietari.
     Precizăm faptul că la întâlnirile programate pot participa atât reprezentanții asociațiilor de proprietari, cât și persoanele care locuiesc pe raza Sectorului 3 și sunt interesate de modul în care se implementează prevederile Legii nr. 196/20018.
     Relații suplimentare pot fi  obținute de la  numărul de tel. 021.318.03.23/28 int. 199- Serviciul Relații cu Asociațiile de Proprietari, precum și de
pe site-ul  https://www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/.

021.318.03.35