În premieră națională, documentele asociațiilor de proprietari pot fi transmise online la Primăria Sectorului 3

07.02.2020

Primăria Sectorului 3 oferă reprezentanților asociațiilor de proprietari, în premieră națională, posibilitatea transmiterii online a documentelor asociației pe site-ul www.primarie3.ro, secțiunea „Primărie”- Relații cu asociațiile de proprietari.
     Această platformă conține informații cu privire la legislația în domeniu, dar oferă președinților asociațiilor de proprietari  și posibilitatea obținerii de formulare, modele și alte documente utile.
     Aceștia își pot încărca pe această platformă documentele pe care trebuie să le transmită Serviciului Relații cu Asociațiile de proprietari din cadrul Primăriei Sectorului 3.
     De acest serviciu online pot beneficia atât președintele asociației de proprietari, cât și proprietarii condominiului.
     Pentru a putea beneficia de acest serviciu, președintele asociației de proprietari trebuie să  transmită o solicitare scrisă, conform modelului, pe emailul proprietari@primarie3.ro, la care se vor adăuga următoarele documente, copie certificat de inregistrare fiscală a asociației, copie CI și copie a ultimului procesului-verbal al ședinței în care a fost ales președinte al asociației de proprietari. În urma acestei solicitări vor fi generate, în 48 de ore, un user și o parolă care vor fi transmise prin email sau prin sms la numărul de telefon indicat în solicitare.
     Proprietarii care locuiesc în același condominiu și doresc să vizualizeze documentele urcate pe platforma online, pusă la dispoziția  asociațiilor de proprietari de către Primăria Sectorului 3, vor primi un user și o parolă, în urma unei solicitări la care vor atașa copia CI, în vederea logării ca vizitator.
     Acest serviciu este un nou pas în digitalizarea activității Primăriei Sectorului 3 și se înscrie în strategia de digitalizare și transparentizare a activității demarată de Primăria Sectorului 3 cu scopul eficientizării relației dintre autoritate și cetățean.

Mai multe informații despre acest proiect pot fi consultate pe:
https://www.primarie3.rohttps://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/

021.318.03.35