sector 3
Presă

Activitatea de depunere/ridicare la sediul DGITL Sector 3 din str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5 se suspendă temporar

21.02.2021
Activitatea de depunere/ridicare la sediul DGITL Sector 3 din str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5 se suspendă temporar

     Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3 anunță că, în perioada 22 februarie 2021- 8 martie 2021, activitatea cu publicul pentru depunerea/ridicarea documentelor la sediul situat în Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5 se suspendă, ca urmare a confirmării unor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, în rândul personalului. 
     Casieriile de la acest sediu rămân cu programul nemodificat, dar reamintim contribuabililor că au la dispoziție soluțiile online pentru achitarea taxelor și impozitelor locale, prin www.ghiseul.ro, precum și casieriile celorlalte sedii ale DGITL S3, sediile CEC și cele ale Poștei Române de pe raza Sectorului 3.

     Pentru acte și documente, cetățenii se pot adresa fizic celorlalte două centre ale DGITL Sector 3, situate în str. Câmpia Libertății nr. 36, respectiv  str. Sf. Vineri nr. 32 sau puteți accesa din www.ditl3.ro link-ul Cereri și Declarații online. 

     Vă mulțumim pentru înțelegere! Pentru detalii suplimentare puteți accesa www.ditl3.ro sau puteți scrie pe email relatii@ditl3.ro.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro