sector 3
Presă

31 martie, data limită pentru obținerea bonificației la plata taxelor și impozitelor locale

25.03.2021
31 martie, data limită pentru obținerea bonificației la plata taxelor și impozitelor locale

       Primăria Sectorului 3 anunță faptul că 31 martie este data limită la care contribuabilii își pot achita taxele și impozitele locale cu bonificație de 10%.
    Cea mai simplă modalitate de plată a obligațiilor fiscale este online, prin platforma  www.ghiseul.ro. Persoanele fizice pot primi online userul și parola accesând adresa https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/credentiale, iar persoanele juridice le pot obține la sediul DGITL Sector 3 din str. Sf. Vineri nr. 32.
        Pentru a veni în ajutorul persoanelor care doresc să-și creeze un cont pe această platformă, punem la dispoziție tutorialul video atașat acestui comunicat.
    Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor cele trei sedii situate în str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36. Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este următorul: luni, marți, miercuri și vineri de la 8.30 la 16.30, iar joi de la ora 8.30- la 18.30. De asemenea, contribuabilii îşi pot achita obligaţiile fiscale şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3.
    Reamintim că încă din anul 2012 contribuabilii Sectorului 3 efectuează plăți online prin platforma www.ghiseul.ro. De la începutul anului până în prezent, 69.000 de contribuabili și-au achitat online taxele și impozitele locale, făcând astfel Sectorul 3 campion la plățile prin platfoma www.ghiseul.ro  .


Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro