Voluntari pentru programul educațional „Ajungem mari”

23.09.2021
Voluntari pentru programul educațional „Ajungem mari”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 recrutează, în cadrul programului educațional „Ajungem Mari”, voluntari care să devină prieteni pentru copiii din centrele de plasament și să le fie alături în următorul an școlar.

Programul se derulează în baza parteneriatului încheiat în anul 2014 cu Asociația Lindenfeld.

Începând cu luna noiembrie 2021 și până în luna iunie 2022, persoanele interesate care au peste 16 ani, pot deveni voluntari timp de 8 luni. În perioada amintită voluntarii trebuie să caute mereu noi metode care să îi atragă și să îi ajute pe copiii din centrele de plasament în procesul educațional.

Informații suplimentare despre cum funcționează programul de voluntariat, precum și despre completarea formularului de înscriere până la data de 26 septembrie, se pot obține prin accesarea link-ului  https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/ și a postărilor de pe pagina de socializare a https://www.facebook.com/ajungemmari/ .

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 crede în implicarea pe termen lung a voluntarilor în vederea creării unei legături cu copiii din centrele de plasament.