sector 3
Presă

A început Cupa Sectorului 3. Primarul Robert Negoiță: „Mișcarea în aer liber este sănătate curată!”

23.09.2022
A început Cupa Sectorului 3. Primarul Robert Negoiță: „Mișcarea în aer liber este sănătate curată!”

 

          Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a dat startul astăzi, 23 septembrie, evenimentului sportiv dedicat Săptămânii Europene a Sportului și denumit Cupa Sectorului 3.

          Cu această ocazie primarul Robert Negoiță a relansat invitația către cetățenii Sectorului 3 de a profita de zecile de terenuri noi de sport, inaugurate în acest an. „Mișcarea în aer liber este sănătate curată. De aceea îi încurajez pe toți cetățenii sectorului să folosească gratuit bazele noastre sportive. În această săptămână se vor desfășura campionate sportive în mai multe discipline. Mă bucur să văd că  mulți cetățeni ai Sectorului 3 s-au înscris deja și vor concura”, a declarat primarul sectorului 3 care a și participat la un meci demonstrativ între două echipe ale Primăriei Sectorului 3.

         Competiția Cupa Sectorului 3 se subscrie inițiativei Comisiei Europene, intitulată Săptămâna Europeană a Sportului și cuprinde campionate la patru sporturi: fotbal, tenis de câmp, tenis de masă și tenis cu piciorul. Echipele și sportivii înscriși sunt cetățeni ai Sectorului 3 care au avut la dispoziție o platformă online pe site-ul primăriei. Competiția se va desfășura între 23 septembrie și 2 octombrie, iar primăria își dorește să organizeze acest tip de eveniment, primăvara și toamnă.

        Ne dorim nu o confruntare, ci o întâlnire sportivă între cetățenii Sectorului 3 pe cele mai moderne terenuri publice de sport din București. Câștigătorii competițiilor vor fi premiați de Primăria Sectorului 3.

        Primăria Sectorului 3 intenționează prin acest eveniment să încurajeze practicarea sportului în sector și dorește să popularizeze bazele sportive inaugurate în acest an, unde toți cetățenii au acces gratuit. 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro