sector 3
Presă

Comedia „Nunți, botezuri, înmormântări” la „Cinema în aer liber”

05.09.2023
Comedia „Nunți, botezuri, înmormântări” la „Cinema în aer liber”

Comedia „Nunți, botezuri, înmormântări” la „Cinema în aer liber”

 

          La cinematograful în aer liber din Parcul Titan, va rula astăzi, 5 septembrie, de la ora 20.00, comedia „Nunți, botezuri, înmormântări”.

          În regia lui Alexandru Lusting, filmul îi are în distribuție pe actorii Şerban Pavlu, Andreea Mateiu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Dan Rădulescu și Ilona Brezoianu.

Povestea filmului

Berinde, un afacerist (Șerban Pavlu), cumpără un teren pe malul unui lac cu gândul să construiască câteva case pe care să le vândă apoi cu un profit de un milion de euro. Terenul are însă un cusur: vecinii de peste gard, soții Gogea (Anca Sigartău și Gheorghe Ifrim) dețin un local unde se organizează evenimente. Zgomotoase. Din cauza gălăgiei permanente, îi va fi imposibil să găsească un client pentru terenul lui. Aşa începe un adevărat război de tipul „să moară şi capra vecinului”.

Accesul la eveniment

Bucureștenii pot urmări proiecția pe Insula Artelor din Parcul Titan. Ajungi acolo intrând în parc dinspre bulevardul Liviu Rebreanu, punct de reper Globul pământesc. Accesul publicului la proiecțiile cinematografice este liber, în limita locurilor disponibile în spațiul de eveniment.

Calitatea proiecției, similară celei din marile săli de cinema

Deși proiectat pe o insulă din parc, sub cerul liber, filmul va putea fi vizionat în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde europene, în condiții de siguranță și distanțare socială.

Pelicula va fi adusă în fața publicului utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 m2.

De reținut

„Cinema în aer liber” este organizat de Primăria Sectorului 3 până pe 10 septembrie, pe Insula Artelor din Parcul Titan. În ultima săptămână de „Cinema în aer liber” proiecțiile vor începe de la ora 20.00.

Accesul la proiecții este liber, iar detalii despre filme și programul complet vor putea fi găsite pe www.primarie3.ro și www.cinemainaerliber.ro.

 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro