sector 3
Presă

Expoziție inedită de pictură în Sectorul 3

28.07.2022
Expoziție inedită de pictură în Sectorul 3

În perioada 29 - 31 iulie 2022, în intervalul orar 17:00-20:00, Primăria Sectorului 3, împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, va organiza o expoziție de pictură, fără vânzare, în Parcul Al. I. Cuza, zona de acces intersecția străzilor Baba Novac și Câmpia Libertății (intrarea statuia AL. I. Cuza), aleea principală, în proximitatea foișorului de lemn.

Intrarea este liberă

Expoziția cu intrare liberă, va promova lucrările realizate de seniorii sectorului 3, beneficiari ai serviciilor oferite de către Cluburile Seniorilor “Rm. Sărat” și “Codrii Neamțului” din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3.

Evenimentul are ca scop implicarea seniorilor în activități sociale care se desfășoară în comunitate, cât și combaterea singurătății și a izolării sociale a persoanelor de vârsta a treia. Primăria Sectorului 3 invită cetățenii sectorului 3, de toate vârstele, să admire lucrările expuse de către seniori, în spiritul solidarității între generații.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro