sector 3
Presă

Încă o școală proaspăt renovată în Sectorul 3!

12.02.2024
Încă o școală proaspăt renovată în Sectorul 3!

 

Primăria Sectorului 3 a redat circuitului educațional Școala Gimnazială nr. 22, cu fațade și interioare proaspăt renovate și în condiții optime, sigure și prietenoase pentru elevii care învață aici.

Încă o clădire care găzduiește o unitate de învățământ a trecut printr-un amplu proces de modernizare și eficientizare energetică. Rețeaua de iluminat a fost înlocuită și a fost instalat un sistem ultraperformant de climatizare/ventilație controlată pentru încălzirea și aerisirea eficientă a spațiilor. La Școala Gimnazială nr. 22 sunt organizate la parterul clădirii și grupe de grădiniță.

„Mulțumesc, din nou, elevilor, dascălilor și părinților pentru înțelegere. Știu că lucrările au însemnat și disconfort, deși încercăm să ne mișcăm repede și eficient, dar înțelegem cu toții că au fost necesare. Și mă bucur că reușim să asigurăm condiții de top ca și la celelalte unități de învățământ din Sectorul 3”, a declarat primarul Robert Negoiță.

Primăria Sectorului 3 continuă amplul program de investiții în educație. Acțiunile desfășurate vizează cu precădere reducerea energiei primare în procent de peste 50%. De asemenea, acestea sunt în conformitate cu noile reglementari în domeniul energiei.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro

Click pentru a deschide imaginea