sector 3
Presă

Salvați data! Mâine, 13 februarie, începe „Laminor Love Wonderland!”

12.02.2024
Salvați data! Mâine, 13 februarie, începe „Laminor Love Wonderland!”

 

 

Mâine, 13 februarie, la ora 18.00, cel mai mare târg dedicat dragostei, „Laminor Love Wonderland!”, își va deschide oficial porțile.

Bucureștenii sunt așteptați, în perioada 13 februarie - 3 martie, la Hala Laminor, să celebreze iubirea cu ocazia „Valentine’s Day” sau de Dragobete. Clădirea a fost amenajată cu decorațiuni și butaforii adecvate, gata să-și primească oaspeții.

 

Se dă startul „Căsătoriilor pentru o zi”

Chiar din prima zi a târgului, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, va oficia cununii civile, cu durata de o zi, pentru toți cei ce doresc să se bucure de un astfel de moment, sau, de ce nu, să facă o repetiție înainte de marele eveniment. 

Evenimentul va debuta cu un număr de acrobație uluitor, ce va capta atenția vizitatorilor târgului și îi va pregăti pentru experiențe trăite la înălțime. De la acrobație pe scenă, se trece la echilibristică în viață. 20 de cupluri au ales provocarea și s-au înscris, până în prezent, la  „Căsătorie pentru o zi”, proba de foc a târgului.

De altfel, în fiecare zi începând de mâine, până vineri, 16 februarie, salvați în agendă ora 18.30, când se vor oficia „căsătorii pentru o zi”.

Cuplurile care vor testa propunerea vor putea participa și la o tombolă cu premii suficient de tentante pentru a-i determina să ajungă cât de curând și la Stare Civilă. Tragerea la sorți va avea loc pe 23 februarie, prima zi a celui mai mare târg național de nunți, „Ghidul Miresei”, ce se va desfășura în cadrul „Laminor Love Wonderland!”.

Cei ce doresc o căsătorie de probă trebuie să aibă 18 ani împliniți și să se înscrie pe platforma dedicată acestui moment, aici.

 

Concerte de neuitat, încă din primele zile de „Laminor Love Wonderland!”

Serile vor fi rezervate unor concerte susținute de artiști de renume, adevărați maeștri în celebrarea cum se cuvine a dragostei:

  • 13 februarie, ora 20.00 - Ștefan Bănică, Rock`n`Roll Band & The 50`s;
  • 14 februarie, ora 20.00 Loredana & Agurida;

În deschiderea concertelor vor cânta Dj Chill Out și Dj Iorga, acompaniați de MC-ul evenimentelor, Ana Moga. 

 

Accesul liber la eveniment

Accesul în zona târgului (bd. Basarabia nr. 256) se poate face cu metroul, la stația Republica, dar și cu mijloacele de transport în comun, de suprafață, respectiv: tramvaiul 36 și autobuzele 406, 452, 454, 457, 458, 509, 103, N109 și N125.

          Pentru cei care vor veni la târg cu mașina personală, Hala Laminor dispune de o parcare subterană de 1700 de locuri cu intrare din șoseaua Industriilor, unde accesul costa 10 lei/zi. Vizitatorii sunt rugați să își lase mașinile în parcarea subterană pentru a evita aglomerația.

 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro