sector 3
Presă

„Inocentul”, „Grota” și „Triunghiul tristeții”, la „Cinema în aer liber”

01.09.2023
„Inocentul”, „Grota” și „Triunghiul tristeții”, la „Cinema în aer liber”

 

          La „Cinema în aer liber” publicul va putea urmări, în acest weekend, de la ora 20.30, pe ecranul din parcul Titan, proiecțiile „Inocentul”, „Grota” și „Triunghiul tristeții”.

Sinopsis „Inocentul”

Când Abel află că mama ei, Sylvie, în vârstă de 60 de ani, vrea să se căsătorească cu un fost deținut, intră în panică. Sprijinit de Clémence, cea mai bună prietenă, va face tot ce-i stă în putere ca să o protejeze. Dar o întâlnire cu Michel, noul său tată vitreg, i-ar putea oferi lui Abel noi perspective.

Sinopsis „Grota”

În timpul boomului economic din anii 60, în nordul prosper al Italiei este construită cea mai înaltă clădire din Europa. În capătul celălalt al țării, în regiunea Calabria, mai mulţi tineri speologi se avântă într-una din cele mai adânci peşteri din lume, la al cărei capăt, la 700 de metri sub nivelul solului, nu s-a ajuns vreodată. Nimeni din satul din apropiere nu are habar de acţiunile acestor temerari, doar un bătrân păstor îi observă îndeaproape. Curând, el va fi trup şi suflet alături de ei.

Sinopsis „Triunghiul tristeții”

Carl (Harris Dickinson) și Yaya (Charlbi Dean), un celebru cuplu de fotomodele, sunt invitați într-o croazieră de lux pentru oameni super-bogați, dar de o moralitate îndoielnică. Printre ei, un oligarh rus, un traficant de arme britanic, dar și un alcoolic care citează din Marx și care este chiar căpitanul navei (Woody Harrelson). Ceea ce la început părea poza perfectă de Instagram se transformă într-un spectacol grotesc.

Accesul la eveniment

Bucureștenii pot urmări proiecțiile pe Insula Artelor din Parcul Titan. Ajungi acolo intrând în parc dinspre bulevardul Liviu Rebreanu, punct de reper Globul pământesc. Accesul publicului la proiecțiile cinematografice este liber, în limita locurilor disponibile în spațiul de eveniment.

Calitatea proiecției, similară celei din marile săli de cinema

Deși proiectate pe o insulă din parc, sub cerul liber, filmele vor putea fi vizionate în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde europene, în condiții de siguranță și distanțare socială.

Peliculele vor fi aduse în fața publicului utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 m2.

„Cinema în aer liber” este organizat de Primăria Sectorului 3 în perioada 15 august-10 septembrie pe Insula Artelor din Parcul Titan. Accesul la proiecții este liber, iar detalii despre filme și programul complet vor putea fi găsite pe www.primarie3.ro și www.cinemainaerliber.ro.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro