sector 3
Presă

Peste 12.000 de bucureșteni, alături de Primăria Sectorului 3 la festivalul „Flori pentru suflet -Remember Florian Pittiş”

10.06.2019
Peste 12.000 de bucureșteni, alături de Primăria Sectorului 3 la festivalul „Flori pentru suflet -Remember Florian Pittiş”

Festivalul „Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiş” s-a desfășurat în perioada 8-9 iunie, în parcul Titan din Sectorul 3. Peste 12.000 de bucureșteni au participat la cea de-a șaptea ediție a evenimentului „Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiş”, organizat de Primăria Sectorului 3.
Timp de două zile, scena din parcul Titan a găzduit spectacole de muzică, poezie, proiecții video cu Florian Pittiș, fotografii inedite, amintiri si povești de viață.
Festivalul a adus pe scenă artiști care au colaborat cu Florian Pittiș și cărora acesta le-a marcat destinul artistic. Sâmbătă publicul s-a întâlnit cu muzica interpretată de Ana Maria Dumitru, Maria Gheorghiu, Marius Matache, Folk, Frate!, Radu Gheorghe, Marius Bațu, Mircea Vintilă & Brambura, Alina Manole, Victor Socaciu, Mike Godoroja & Blue Spirit.
Duminică, pe scenă au urcat artiști, precum Marius Dașcău, SPAM, Vița de Vie Acustic, Nicu Patoi & Berti Barbera, Zoia Alecu, Ducu Bertzi & Friends, Alifantis & Zan, Mircea Baniciu Band.
Prezentator al evenimentului a fost actorul Silviu Biriș.
Artiști consacrați sau aflați la început de drum în cariera muzicală au urcat pe scena din apropierea lacului IOR, în zilele de 8 și 9 iunie 2019, pentru a-l celebra pe omul de cultură Florian Pittiș.
Mai multe informații pot fi consultate pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/