sector 3
Presă

Polițiștii locali pe bicicletă, din nou la datorie în spațiile publice din Sectorul 3

01.04.2024
Polițiștii locali pe bicicletă, din nou la datorie  în spațiile publice din Sectorul 3

 

          Direcția Generală de Poliție Locală reia începând de astăzi, 1 aprilie, acțiunile de monitorizare și sancționare a persoanelor care încalcă normele de conviețuire socială în miniparcurile, terenurile de sport și locurile de joacă pentru copiii din Sectorul 3. Aceste acțiuni sunt desfășurate de echipajele de polițiști pe biciclete.

          Echipajele de patrulare vor identifica și sancționa persoanele care tulbură ordinea și liniștea publică sau care fumează în spațiile publice amintite mai sus. De asemenea, se vor afla în vizorul polițiștilor locali posesorii de animale de companie care folosesc miniparcurile și locurile de joacă pentru plimbarea câinilor și nu păstrează curățenia.

          Echipajele se vor deplasa pe bicicletă, acest mod de transport ajutând la o monitorizare mai bună și mai rapidă a domeniului public.

          Aceste acțiuni specifice sezonului cald vor fi desfășurate constant și fac parte din programul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 3, elaborat pentru perioada 1 aprilie – 30 septembrie 2024.

 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro

Click pentru a deschide imaginea