sector 3
Presă

Vești bune! În Sectorul 3, contractele de salubritate pot fi încheiate online

16.11.2023
Vești bune! În Sectorul 3, contractele de salubritate pot fi încheiate online

 

          Primăria Sectorului 3 reamintește că persoanele interesate pot încheia online contractele de salubritate, fiind posibilă semnarea electronică a acestora.

Această facilitate înseamnă mai puține drumuri și timp economisit pentru asociațiile de proprietari, cetățenii din Sectorul 3 care locuiesc la case, agenții economici și persoanele juridice cu sediul/punctul de lucru în Sectorul 3.

Cum obținem semnătura electronică

          În acest sens, Direcția Generală de Salubritate Sector 3 pune la dispoziția cetățenilor, gratuit, semnătura electronică.

          Cei interesați să beneficieze de semnătură electronică trebuie să solicite acest serviciu pe adresa de e-mail comercial@salubritate.ro sau telefonic la numărul 0720.777.548, de luni până vineri între orele 08.00-16.30.

Modalități de încheiere a contractelor

          Precizăm că toate contractele se pot încheia în continuare și prin prezență fizică la punctul de lucru al Direcției Generale de Salubritate Sector 3 (intrarea se face din bd. Nicolae Grigorescu nr. 159 intersecție cu Splaiul Unirii), de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

          Informații suplimentare cu privire la procedură, respectiv modalitățile de încheiere a contractelor pot fi consultate pe site-ul www.salubritate3.rosecțiunea Contracte.

 

Serviciul Presa

presa@primarie3.ro