sector 3
Presă

Primarul Robert Negoiță a deschis noul an școlar  la Școala Gimnazială nr. 81

13.09.2021
Primarul Robert Negoiță a deschis noul an școlar   la Școala Gimnazială nr. 81

Primarul Robert Negoiță a deschis noul an școlar

 la Școala Gimnazială nr. 81

 

          Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a participat astăzi, 13 septembrie, la Şcoala Gimnazială nr. 81, la festivităţile prilejuite de deschiderea anului şcolar 2021-2022.

                  „De fiecare dată la începerea anului școlar retrăiesc emoția  primei zile de  școală, în care am fost și eu copil. Cred că fiecare dintre noi ne reamintim cu mare plăcere acel moment mai mult sau mai puțin îndepărtat. Să nu uităm că scopul eforturilor noastre sunt copiii. Și că obiectul existenței acestei școli sunt tot ei, elevii. Școala este principala noastră preocupare. Capacitatea Școlii nr. 81 este dublă, în acest an. Sunt mai multe săli de clasă noi, în comparație cu cele vechi. Însă și spațiile vechi au o istorie îndelungată, iar cei care acum 60 de ani s-au preocupat să facă aceste investiții, merită tot respectul nostru. Școala este cea mai bună investiție în viitor pe care o putem face. Doresc tuturor elevilor un an cât mai bun, să acumuleze multe cunoștințe, iar cadrelor didactice multă răbdare și dăruire în procesul educațional”, a declarat Robert Negoiță.

Cu această ocazie primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță a inaugurat extinderea Școlii Gimnaziale nr. 81. În noul corp al școlii sunt amenajate 15 săli de clasă, grupuri sanitare, la care se adaugă o sală multifuncțională și o sală de ședințe.

            Noua clădire are un regim de înălțime P+3E și suprafața construită 423 mp. Contrucția este conectată la corpul principal al școlii printr-o pasarelă în zona casei scării, existente la nivelul parterului, etajelor 1 și 2. La etajul trei sunt amenajate o sala multifuncțională cu o capacitate de 125 de persoane, o sală de ședințe cu capacitatea de 15 locuri, un spațiu tehnic, spații de depozitare și un grup sanitar.

            De asemenea, construcția nouă este dotată cu o scară de evacuare exterioară.

            Materialele folosite și soluțiile constructive respectă avizele obținute privind securitatea la incendiu și condițiile de igienă și sănătate.

                                                                                      

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro